Hoe Kopen ?

A. In de winkel

De beste en gemoedelijkste manier is ons een bezoekje brengen in onze winkel in het centrum van Brussel, aan de beroemde Louizalaan (op 5 minuutjes van het Thalys- en Eurostar-station en op een kwartiertje van de luchthaven). Onze professionele ploeg ontvangt u met veel plezier en een opperbest humeur. U kunt er zonder beperking betalen met een overschrijving, krediet- of debetkaart, bankkaart en cash tot 3.000 €.

B. Per correspondentie

Als het voor u onmogelijk is om naar onze winkel te komen kunt u ook “op afstand” kopen en dan volgt u deze procedure:

  • U stort het bedrag op onze bankrekening.
  • Zodra onze rekening gecrediteerd is sturen wij u de werkdag daarna het uurwerk op (op uw kosten en risico's) in een traceerbaar en beveiligd pakje, met het transportbedrijf dat u verkiest: DHL, FEDEX, UPS of via De Post met een speciale procedure met beveiliging en verzekering.
  • Wij kunnen u de uurwerken in Parijs of Knokke ook persoonlijk overhandigen bij onze wekelijkse passage in deze steden.

Uw Zekerheid: onze eerlijkheid

Ik weet hoe stresserend het kan zijn om geld “de lucht in te sturen”. Daar heeft niemand een pasklaar antwoord op: het is een terechte vrees. Het enige wat ik u kan verzekeren is dat wij ons niet bezighouden met oplichterij en dat wij steeds onze beloftes nakomen... het beste bewijs daarvan is het feit dat wij reeds tien jaar actief zijn in deze sector en dat wij nooit het minste probleem hebben gehad. Neem gerust een kijkje op de forums: u zult merken dat onze klanten veel goeds te vertellen hebben!

Ons engagement

  • Geen enkele foto is geretoucheerd... in tegenstelling tot wat nogal wat concurrenten doen… geen onaangename verrassingen over de staat van een horloge, u krijgt wat u ziet.
  • Als het uurwerk toch niet beantwoordt aan de objectief overeengekomen kwaliteiten, betalen wij ze u terug tegen terugzending; indien ze u niet bevalt om subjectieve redenen nemen wij ze terug en ontvangt u een aankoopbon voor het volledige bedrag.
  • In de winkel is 6 dagen op 7 permanent een echte contactpersoon van vlees en bloed aanwezig om op al uw vragen te antwoorden.
  • Geen blablabla, geen bedrieglijke mooipraterij - wij zetten een groot volume om en het is onze bedoeling u snel, correct en in volledige transparantie te helpen, desnoods door u aan te raden uw aankoop even uit te stellen als wij niet hét geschikte uurwerk voor u hebben (wij sluiten liever geen “boemerangdeals”).
  • De waarborg op onderdelen en werkloon wordt verzekerd door onze gekwalificeerde horlogemakers die uitsluitend met originele onderdelen werken.

10 jaar is Le Collection’Heure reeds actief, zonder het minste probleem, als pionier van de verkoop op afstand en de onbetwiste nummer 1 in de Benelux. In algemene zin opteren wij voor duurzaamheid. Sinds tien jaar bouwen wij aan onze reputatie en onze internationale faam... omdat het onze ambitie is om nog vele jaren door te gaan.